AF STINNA GULDMANN MARKER & JULIE BRUUN

“Hvis man virkelig skal forkæle sig selv under en vagt, så er de her cookies perfekte, og de giver dig lidt ekstra energi,” siger Stinna Guldmann Marker, en af forfatterne til kogebogen “Hverdagsfavoritter”, som også er uddannet sygeplejerske og læser kandidat i sygepleje lige nu.

20 stk

15 bløde dadler

50 g mandler
50 g hasselnødder
60 g mørk chokolade
3 spsk. agavesirup eller honning
100 g grovvalsede havregryn
½ tsk. salt
50 g smør, stuetemperatur (kan erstattes af kokosolie)
50 g kokosmel

Tænd ovnen på 200 grader.

Fjern stenene fra dadlerne, og mos dem med en gaffel i en skål.

Hak nødderne og chokoladen groft, og kom dem i skålen.

Tilføj agavesirup, havregryn, salt, smør og kokosmel, og mos det hele godt sammen.

Form små cookies med hænderne, og placér dem på en beklædt bageplade.

Bag cookiesene i 15-20 minutter, indtil de er gyldne og sprøde.

Få flere lækre opskrifter i Hverdagsfavoritter

Julia Bruun og Stinna Guldmann Marker står bag bogen “Hverdagsfavoritter”, hvori de deler deres bedste opskrifter med alle, der elsker at lave god, sund og let mad.

De to forfattere er madbloggere, og de ved lige, hvad du har brug for og lyst til, når du skal lave mad i dagligdagen. Opskrifterne her er derfor lettilgængelige, sunde og så smager de så godt, at du nok skal få lyst til at lave dem igen.

Du får opskrifter på alt fra morgenmad til tilbehør, drikkevarer, frokost og aftensmad med “Hverdagsfavoritter”. Og bare rolig: Din søde tand bliver ikke snydt.

Køb bogen her

Leave a Reply