AF STINNA GULDMANN MARKER & JULIE BRUUN

“Hummus og grøntsagsstave er et godt bud på en sund snack, som man kan spise i de små pauser på en lang vagt,” siger Stinna Guldmann Marker, en af forfatterne til kogebogen “Hverdagsfavoritter”, som også er uddannet sygeplejerske og læser kandidat i sygepleje lige nu.

TILBEHØR TIL 6 PERSONER

1 dåse kikærter

½ dl olivenolie

½ dl vand

1 tsk. spidskommen

1 fed hvidløg

1 spsk. tahin

Saft af ½ citron

½-1 tsk. salt

Dræn kikærterne fra dåsen, og kom derefter alle ingredienserne i en minihakker eller en blender. Kør, indtil du opnår den ønskede konsistens.

Smag til med citron og salt, og opbevar din hummus på køl.

Få flere lækre opskrifter i Hverdagsfavoritter

Julia Bruun og Stinna Guldmann Marker står bag bogen “Hverdagsfavoritter”, hvori de deler deres bedste opskrifter med alle der elsker at lave god, sund og let mad.

De to forfattere er dedikerede madbloggere, og de ved lige hvad du har brug for og lyst til, når du skal lave mad i dagligdagen. Opskrifterne her er derfor lettilgængelige, sunde og så smager de så godt, at du nok skal få lyst til at lave dem igen.

Du får opskrifter på alt fra morgenmad til tilbehør, drikkevarer, frokost og aftensmad med “Hverdagsfavoritter”. Og bare rolig: Din søde tand bliver ikke snydt.

Køb bogen her

Leave a Reply