AF STINNA GULDMANN MARKER & JULIE BRUUN

“De her lækre veggiedeller kan spises som en lækker snack under en lang vagt,” siger Stinna Guldmann Marker, en af forfatterne til kogebogen “Hverdagsfavoritter”, som også er uddannet sygeplejerske og læser kandidat i sygepleje lige nu.

2-3 PERSONER

½ dåse kikærter (120 g)

2 dl havregryn
3 æg, str. S
½ spsk. salt
¼ tsk. peber
1 stor spsk. mangochutney
½ porre
2 små fed hvidløg
50 g frisk spinat
½ dl smagsneutral olie til stegning
Sesamfrø til drys

Dræn kikærterne fra dåsen. Kom alle ingredienserne i en blender, og kør, indtil du får en lidt flydende konsistens.

Opvarm olien på en pande. Brug en ske til at placere dellerne på panden, og steg dem, så de bliver faste. Drys med sesamfrø, inden du flipper dellerne og steger dem færdig på den anden side.

Få flere lækre opskrifter i Hverdagsfavoritter

Julia Bruun og Stinna Guldmann Marker står bag bogen “Hverdagsfavoritter”, hvori de deler deres bedste opskrifter med alle der elsker at lave god, sund og let mad.

De to forfattere er begge dedikerede madbloggere, og de ved lige, hvad du har brug for og lyst til, når du skal lave mad i dagligdagen. Opskrifterne her er derfor lettilgængelige, sunde og så smager de så godt, at du nok skal få lyst til at lave dem igen.

Du får opskrifter på alt fra morgenmad til tilbehør, drikkevarer, frokost og aftensmad med “Hverdagsfavoritter”. Og bare rolig: Din søde tand bliver ikke snydt.

Køb bogen her

Leave a Reply