was successfully added to your cart.

AF EMMA MARTINY

En fryd for både syns- og smagssansen! Hvis du skal grille, er denne friske og mættende salat et hit.

INGREDIENSER

2½ dl sort quinoa

1 fed hvidløg
1 bundt radiser
1 håndfuld mynte
1 rødløg
½ vandmelon
150 g feta
125 g ribs

DRESSING

Saft & skal af ½ citron

3 spsk. olivenolie
1 tsk. honning
1 tsk. dijonsennep
Salt & friskkværnet peber

Skyl quinoaen i en sigte, og kog den derefter i letsaltet vand i 15 minutter, eller indtil de små haler frigøres. Lad quinoaen køle af.

Rør citrusvinaigretten sammen i en skål. Pres hvidløget, og rør det i. Skær radiserne i tynde skiver, og vend dem i vinaigretten. Lad det marinere i 10 minutter.

Hak mynten og rødløget fint. Skær vandmelonen ud i tern. Vend mynte, rødløg, vandmelon og skålen med radiseskiver i den afkølede quinoa. Smuldr fetaen over i mundrette stykker, top med ribs, og vend forsigtigt salaten sammen. Pynt gerne med hele ribsklaser og lidt mynteblomster, hvis de blomstrer i haven.

SERVÉR … til alt fra pølser, bøffer, eller hvad du holder af at grille.

DYRK DIN GRØNTSAGSGLÆDE

Med “Grøntsagsglæde” deler madskribent og livsstilsblogger Emma Martiny sin store begejstring for sæsonens første grøntsager, friske bær og lækre salater i utallige varianter.

 

I “Grøntsagsglæde” præsenterer Emma Martiny en række spændende opskrifter på en lang række skønne salater og grønne retter, der afspejler årstidernes allerbedste råvarer. Derudover lærer Emma dig også at lave velsmagende dressinger og dips, samt hvordan du selv laver knasende, krydret drys til at pifte dine salater og retter op.

 

Køb bogen her

Leave a Reply