was successfully added to your cart.

AF CAMILLA STEMANN JENSEN

Mazarintærter med jordbær eller bare jordbærtærte er den perfekte sommerdessert. Ingen over, ingen ved siden af! Men hvorfor vente en halv time på, at bunden bager færdig, når du kan lave den i et vaffeljern på nul-komma-fem? Den bliver ekstra lækker, når man smækker smeltet chokolade, creme og frugt på med det samme. Mums!

TIL 4 STK. HJERTEFORMEDE VAFLER

1,5 tsk. mandelessens

150 g jordbær
2 stk. kiwi
100 g mørk chokolade
1 lime
250 ml mascarpone
2 tsk. vanilje eller vaniljesukker

Pisk dejen til vaflerne sammen, og tilsæt 1,5 tsk. mandelessens. Bag som anvist i opskriften.

Skær i mellemtiden jordbær og kiwi i fine skiver. Du kan også lave små figurer af frugterne med udstikkere.

Gem ca. 10 g chokolade til at rive over tærterne til sidst, og smelt resten over et vandbad.

Skær vaffelhjerterne ud enkeltvis. Anret dem på et fad, og fordel den smeltede chokolade på vaflernes overflade – gerne helt ud til kanten. Lad chokoladen stivne.

Pres saften fra lime, og bland den godt sammen med mascarpone og vanilje.

Læg ca. 1 spsk. mascarponecreme, et par jordbær- og kiwiskiver, og hæld limesaft på hvert vaffelhjerte. Drys evt. med lidt revet chokolade inden servering.

VIDUNDERLIGE VAFLER

Vidunderlige vafler giver dig et magisk vaffelunivers fyldt med de lækreste og mest kreative vaffelkreationer.

For hvis du troede, at vafler kun var en skøn dessert, så kan du godt tro om igen: Vafler er så meget mere end det! Forfatteren garanterer, at opskrifterne i bogen her får dit mundvand til at løbe og fremkalder en akut trang til at hive vaffeljernet ned fra hylden. Hurtigt er du i gang med lave alle mulige sjove, klassiske, innovative og/eller mættende fortolkninger af den ternede hyggesnack, som vi alle elsker.

Madvaflerne i denne bog er også sunde. De er proppet med grøntsager, indeholder ikke sukker og kun lidt mel. De er dermed et sundt alternativtil brød – både til hverdag og fest.Vidunderlige vafler giver dig 75 opskrifter på vafler til morgen, middag, aften og dessert – og samtidig inspiration til en grønnere og sundere kost.

Køb bogen her

Leave a Reply