blev lagt i kurven

AF TINA SCHEFTELOWITZ & LASSE THIELFOLDT

Prøv denne klassiske, læskende sommerdrink, sangria, hvor du kan skrue op eller ned for alkoholstyrken med brandyen. Kom mere eller mindre honning eller sirup i efter smag.

Drikken smager godt med hvidvin, og spanierne har en hurtig version, som hedder Tinto de verano (”sommer-rød”), som består af rødvin og Sprite.

TIL 10 PERSONER

1 økologisk citron

1 økologisk fersken, nektarin eller appelsin

1½ flaske rødvin

2 dl brandy eller cognac

2 dl Pedro Ximenes, Cream eller sød Frigilianavin
1-2 spsk flydende honning eller rørsukkersirup
2,5 dl danskvand, kan udelades isterninger

Skyl og skær frugterne i små stykker eller skiver.

Kom dem i en kande, og tryk saft ud af dem med en grydeske. Hæld vin, brandy, sherry på, og rør rundt.

Smag til. Lad kanden stå tildækket i køleskabet et par timer, eller så længe, du har tid.

Ved serveringen: Tilsæt danskvand og isterninger, og smag til med det søde.

DEN ANDALUSISKE DRØM

I “Den andalusiske drøm” kommer læsere med på en fantastisk rejse til Andalusien hvor kogebogsforfatter og madskribent Tina Scheftelowitz udlever sine drømme med god mad og livsnyderi.

Tina Scheftelowitz er flyttet med sin mand Lasse Theifoldt til Andalusien, hvor de driver et B&B, hvor man kan deltage i madkurser, vandreture og meget mere.

I denne bog beskriver de to den drøm, der er blevet til virkelighed, og man kan både læse om lækker sydspansk, og nordafrikansk, mad og om den andalusiske kultur.

“Den andalusiske drøm” er for alle med en interesse for mad og spansk kultur.

Køb bogen her.

Skriv en kommentar