was successfully added to your cart.

AF SIGNE LETH

Dette er en frisk og sommerlig morgenmadsidé, der er nem at lave, men ligner en million. Morgenmads-smoothieparfaits er egentlig bare en lidt tykkere smoothie serveret i et stort glas, gerne i flere lag, med en masse lækre toppings.

Enkelheden skal dog ikke undervurderes; de forskellige lag og de mange muligheder for toppings giver dem nemlig lige dét ekstra smag, knas og fylde, der tager dem til det næste niveau og gør morgenmadsparfaits så lækre, mættende og smukke at se på. Jeg serverer den gerne med hjemmelavet granola (opskriften findes i bogen) og masser af frisk frugt.

1 PORTION

3 spsk. græsk yoghurt eller skyr

125 g moden ananas
1 dl frosne jordbær
½ tsk. vaniljepulver
1 dl mælk (jeg bruger havremælk)

TOPPING

en håndfuld granola (f.eks. s. 23 eller 24)

frisk frugt (f.eks. jordbær, blåbær, hindbær, passionsfrugt, kiwi og ribs)
1 tsk. bipollen

Kog vandet i en gryde. Når det koger, skrues ned til middel varme, og polentamel og evt. gærflager piskes i lidt ad gangen. Bliv ved med at røre rundt i grøden, til den er cremet og giver slip på siderne af gryden – dette tager ca. 10 minutter. Beklæd et fad med bagepapir eller husholdningsfilm, og hæld dernæst grøden i fadet. Lad fadet stå i køleskabet i mindst 2 timer (det kan også sagtens stå natten over), så grøden kan stivne.

Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Vend forsigtigt polentaen ud af fadet på et skærebræt, og skær den til fritter af ca. 1,5 x 1,5 x 10 cm. I en stor skål vendes fritterne med olivenolie, salt, chili og den resterende polentamel, inden de bages i 40 minutter.

REGNBUEMAD

I denne bog vil blogger Signe Leth dele ud af sine lækre og inspirerende opskrifter på vegetarisk mad.

Signe Leth driver til daglig den populære madblog og instagramprofil ”A million miles”, hvor hun deler opskrifter og smukke billeder med hendes næsten 80.000 følgere fra hele verden.

Bogen vil byde på opskrifter til hele dagen og har alt fra morgenmad, frokost, aftensmåltidet til de lækre snacks, man så ofte har brug for i hverdagen. Fælles for alle opskrifterne er, at de alle er vegetariske.

Bogen henvender sig til vegetarer, og dem der er interesseret i at spise mere grønt i sin hverdag og måske holde et par kødfrie dage i ugen.

Køb bogen her

Leave a Reply