was successfully added to your cart.

AF CHRISTINE BONDE

Det ligner den klassiske champagnebrus, men det er faktisk en vegansk avocadoispind.

Avocadoens fedme går ind og afbalancerer den syrlige smag fra ananas og lime, og isen er en skøn forfriskning på en varm sommerdag.

Opskriften er fra Christine Bondes bog Vegansk til den søde tand, hvori hun viser, hvordan lækre desserter sagtens kan være veganske.

TIL 6 STK.

3 avokadoer

200 g frisk ananas
Saft fra 2 lime
Skal fra ½ lime
4 spsk. ahornsirup

Chokolade til overtræk

Blend alle ingredienserne sammen til en ensartet masse, og hæld den i ispindeforme.

Husk at sætte pinde i. Antallet af is, som du ender med, afhænger selvfølgelig af, hvilke forme du bruger.

Frys isene i min. 4 timer.

For at fjerne isene fra formene kan man skylle dem et øjeblik under den varme hane. Det får dem til at slippe nemt.

Derefter dyppes spidsen i smeltet chokolade.

VEGANSK TIL DEN SØDE TAND

Christine Bonde viser med ”Vegansk til den søde tand” hvordan lækre desserter og festlige indslag sagtens kan være veganske!

I denne veganske kogebog findes 100 opskrifter på desserter, der kan nydes med god samvittighed. Så god samvittighed at man godt må spise flere stykker… De smagfulde søde sager er uden gluten og hvidt sukker. Derimod inddrager Christine Bonde sunde fibre og vigtige næringsstoffer i sit søde køkken.

Der er både dessertklassikere og nye opfindelser med spændende ingredienser at finde i ”Vegansk til den søde tand”. Opskrifterne indeholder både de helt simple søde sager til kaffen og de mest ekstravagante desserter.

På inspirerende vis beviser Christine Bonde med ”Vegansk til den søde tand” at man sagtens kan lave éns favoritdessert på en sundere måde – også uden at gå på kompromis med den gode smag.

Køb bogen her.

Leave a Reply