was successfully added to your cart.

AF LOUISE BRUUN & TORBEN KITAJ

Chokoladepandekagetårn med cashewcreme og bær… Behøver vi sige mere?

Forkæl dine kære i sommerferien med dette tårn af skønne chokoladepandekager. Det er perfekt både til indendørshygge i regnvejr og til skyggehygge i haven.

Opskriften er fra Louise Bruun & Torben Kitajs kogebog Sund med chokolade, som indeholder spændende opskrifter med chokolade i centrum.

TIL 2 PERSONER

2 bananer (gerne godt modne)

4 æg
3 dl havregryn
1 spsk. kakao
1 tsk. bagepulver
Lidt smør til stegning

Start med at mose bananerne godt.

Rør derefter alle ingredienserne sammen med bananmassen.

Varm noget smør på en pande, og kom dejen på som med en almindelig pandekagedej.

Lav pandekagerne små, da de ellers er svære at vende.

SUND MED CHOKOLADE

Vidste du, at mørk chokolade har en positiv effekt på blodomløbet og hjertet – og også dit tarmsystem? At det er godt for din hjerne og hukommelse? Og at det gør dig gladere? Med 75 forførende lækre opskrifter med chokolade i centrum er bogen her er guf for alle chokoladeelskere! Opskrifterne er udviklet af kostekspert Louise Bruun, der tryller de bedste smage frem i både morgenmad, salater og aftenretter samt desserter og snacks til hele familien. For chokolade er super velegnet til alle slags madoplevelser!

Chokolade er en spise fuld af overraskelser: Den kan snildt indgå i både søde og salte retter. Den har sunde, gavnlige egenskaber for din krop og velvære. Og så er den lige til at gå til og nem at få fat på!

Leave a Reply