was successfully added to your cart.

AF LOUISE BRUUN & TORBEN KITAJ

Denne pink chiamousse med kokos og choko ser ikke bare lækker ud – den smager også godt af sol og sommer, og så er den tilmed rigtig god for tarmslimhinden!

Opskriften er fra Louise Bruun & Torben Kitajs kogebog “Sund med chokolade”, som indeholder spændende opskrifter med chokolade i centrum.

TIL 2 PERSONER

1 håndfuld frosne hindbær

½ banan, moden
1 håndfuld mandler
2 spsk. kokosmel
1 lille glas vand
2 spsk. chiafrø
2 spsk. kakaonibs

Kom frosne hindbær, banan, mandler og kokosmel i en blender med et lille glas vand, og blend, til du har en lækker pink smoothie.

Kom den i en skål, tilsæt chiafrø, og rør rundt.

Lad stå i ca. 10-15 minutter, og pynt med kakaonibs og evt. lidt flere hindbær.

SUND MED CHOKOLADE

Vidste du, at mørk chokolade har en positiv effekt på blodomløbet og hjertet – og også dit tarmsystem? at det er god for din hjerne og hukommelse; og gør dig gladere? Med 75 forførende lækre opskrifter med chokolade i centrum er bogen her guf for alle chokoladeelskere!

Opskrifterne er udviklet af kostekspert Louise Bruun, der tryller de bedste smage frem i både morgenmad, salater og aftenretter samt desserter og snacks til hele familien. For chokolade er super velegnet til alle slags madoplevelser!

Chokolade er en spise fuld af overraskelser: Den kan snildt indgå i både søde og salte retter. Den har sunde, gavnlige egenskaber for din krop og velvære. Og så er den lige til at gå til og nem at få fat på!

Leave a Reply