was successfully added to your cart.

AF LOUISE BRUUN & TORBEN KITAJ

Denne pink chiamousse med kokos og choko ser ikke bare lækker ud – den smager også godt af sol og sommer, og så er den tilmed rigtig god for tarmslimhinden!

Opskriften er fra Louise Bruun & Torben Kitajs kommende kogebog Sund med chokolade, som indeholder spændende opskrifter med chokolade i centrum.

Bogen udkommer i slutningen af august

TIL 2 PERSONER

1 håndfuld frosne hindbær

½ banan, moden
1 håndfuld mandler
2 spsk. kokosmel
1 lille glas vand
2 spsk. chiafrø
2 spsk. kakaonibs

Kom frosne hindbær, banan, mandler og kokosmel i en blender med et lille glas vand, og blend, til du har en lækker pink smoothie.

Kom den i en skål, tilsæt chiafrø, og rør rundt.

Lad stå i ca. 10-15 minutter, og pynt med kakaonibs og evt. lidt flere hindbær.

SUND MED CHOKOLADE

Vidste du, at mørk chokolade…Har en positiv effekt på blodomløbet og hjertet – og også dit tarmsystem?Er god for din hjerne og hukommelse?Gør dig gladere?75 forførende lækre opskrifter med chokolade i centrum: Bogen her er guf for alle chokoladeelskere!

Opskrifterne er udviklet af kostekspert Louise Bruun, der tryller de bedste smage frem i både morgenmad, salater og aftenretter samt desserter og snackstil hele familien. For chokolade er super velegnet til alle slagsmadoplevelser!

Choklade er en spise fuld af overraskelser: Den kan snildt indgå i både søde og salte retter. Den har sunde, gavnlige egenskaber for din krop og velvære. Og så er den lige til at gå til og nem at få fat på!

Leave a Reply