was successfully added to your cart.

AF EMMA MARTINY

Mmmmm, sommerskål med krebsehaler! Bliver det mere sommerligt end det? Med kartoffelsalat, melon, ærtedip og krebsehaler udgør denne skål en fantastisk ret at byde dine gæster på henover sommeren.

Opskriften er fra Emma Martinys nye kogebog Grøntsagsglæde, og hun fandt på retten ved et tilfælde, da hun havde for meget kartoffelsalat til overs. Sikke et held for os andre!

TIL 2 PERSONER

1 portion den ultimative

kartoffelsalat
1 portion melon- &
halloumisalat
1 portion ærtedip

(Opskrifterne på kartoffelsalat, halloumnisalat og ærtedip findes i bogen)

Krebsehaler

300-400 g krebsehaler

1 håndfuld dild
1 portion citrusvinaigrette,
side 14

Lav kartoffelsalaten, og stil den på køl. Lav melon- & halloumisalaten, men vent med at stege halloumien til lige inden servering. Lav ærtedippen, og stil den i køleskabet.

Dræn krebsehalerne fra lagen, og kom dem i skål. Tilsæt hakket dild og citrusvinaigrette, og rør rundt.

Steg halloumiosten, og anret den over salaten.

Servér det hele på et stort eller flere mindre fade, eller lad hver middagsgæst samle sin egen skål.

SERVÉR … når du får venner på besøg på en varm sommerdag eller som fantastisk restemad.

Grøntsagsglæde

Med “Grøntsagsglæde” deler madskribent og livsstilsblogger Emma Martiny sin store begejstring for sæsonens første grøntsager, friske bær og lækre salater i utallige varianter.

I “Grøntsagsglæde” præsenterer Emma Martiny en række spændende opskrifter på en lang række skønne salater og grønne retter, der afspejler årstidernes allerbedste råvarer.

Derudover lærer Emma dig også at lave velsmagende dressinger og dips, samt hvordan du selv laver knasende, krydret drys til at pifte dine salater og retter op.

Køb bogen her.

Leave a Reply