was successfully added to your cart.

AF LOUISE BRUUN & TORBEN KITAJ

Der er noget særligt over sprød mad. Nødderne tilfører den dejligste sprødhed og masser af de gode fedtstoffer. Server en stor skål lækker salat til, evt. salat med avocado, kørvel og lime.

TIL 4 PERSONER

1 håndfuld blandede nødder, f.eks. mandler og hasselnødder

1 chili, skåret ud i små stykker
½ spsk. kakao
1 spsk. tørret rosmarin
Salt
1 kyllingebryst pr. person skåret i mundrette bidder

Kom alle ingredienserne til nøddecrunchen i en blender, og kør, til du får en lækker, grov, crunchy topping.

Kom kyllingestykkerne på spyd, og læg på en bageplade med bagepapir.

Kom din nøddecrunch på, så det rammer hele vejen rundt.

Placer bagepladen med kyllingespyd i en ovn på 200 grader i ca. 25 minutter, eller til de begynder at tage farve.

Server med avocadosalat til.

SUND MED CHOKOLADE

Vidste du, at mørk chokolade har en positiv effekt på blodomløbet og hjertet – og også dit tarmsystem. Det er godt for din hjerne og hukommelse. Og det gør dig gladere.

75 forførende lækre opskrifter med chokolade i centrum: Bogen her er guf for alle chokoladeelskere! Opskrifterne er udviklet af kostekspert Louise Bruun, der tryller de bedste smage frem i både morgenmad, salater og aftenretter samt desserter og snacks til hele familien. For chokolade er super velegnet til alle slags madoplevelser!

Chokolade er en spise fuld af overraskelser: Den kan snildt indgå i både søde og salte retter. Den har sunde, gavnlige egenskaber for din krop og velvære. Og så er den lige til at gå til og nem at få fat på!

Om forfatterne: Louise Bruun har arbejdet med sundhed i de sidste 20 år og elsker det! Hun er drevet af passion og interesse – og det er blevet til 11 bøger, blandt andet om antiinflammatorisk kost, samt foredrag og fjernsyn med mere. Torben Kitaj er journalist. Han har været redaktør på TV-Avisen og senest chefredaktør på Ugeskrift for Læger. Forfatter til flere bøger, bl.a. Tyskland efter 1989 og Til Gentofte

Få et smugkig i bogen her

Leave a Reply