Skip to main content

Selvfølgelig faker mænd ikke orgasme. Det er kun en disciplin for kvinder. Eller er det?

Forskningen viser nu noget andet, nemlig at der også er mænd, der snyder. De fleste undersøgelser viser, at op mod en fjerdedel af de undersøgte mænd på et tidspunkt har faket, og af disse anvender ca. 25 % snyd lejlighedsvist. Stadig er kvinderne dog de største skuespillere: Her viser forskningen, at mellem 60% og 75% har foregivet at få en orgasme. De fleste uanset køn snyder for ikke at skuffe deres partner. Det kan også være for selv at fremstå mere orgastiske, end de rent faktisk er. For mange mænd er der status i at kunne give deres partner en orgasme. For kvinder er det omvendt ofte sådan, at hun oplever, at der må være noget galt med hende, hvis hendes partner ikke får orgasme ved samlejet. Hun får forestillinger om, at hendes partner ikke elsker hende, ikke er tændt på hende, ikke synes, hun er attraktiv nok, osv.

Når der ikke er helt så mange mænd som kvinder, der lader som om, er det nok, fordi manden ofte vil skulle aflevere rimeligt synlige beviser i form af sæd på, at han rent faktisk kom. Der kan selvfølgelig snydes, og det er særligt nemt, hvis man bruger kondom og er behændig nok til at få det smidt væk, inden snyden bliver afsløret. Der er nok et større pres på manden for at levere et resultat i form af en orgasme, end der er på kvinden, og det er selvfølgelig medvirkende til, at han kan finde på at lade som om. Men mandens fake-orgasme kan også handle om, at han i virkeligheden tænder på noget andet end det, der foregår. Det kan f.eks. gælde ved forskellige tiltrækninger til feticher eller ønsket om at blive domineret
eller dominere selv.

Nogle mænd foregiver, ligesom kvinder, orgasme for at få samlejet overstået. Måske var han bare ikke liderlig nok på det tidspunkt, hvor de gik i gang, eller han var for træt. En anden grund til at lade, som om at han er nået i mål, kan være, at manden lider af forsinket sædafgang og så ikke synes, at han vil ”plage” sin partner med et samleje, der er langt nok til, at han kan komme. Summa summarum: De mænd, der foregiver at få orgasme, gør det af lige så mange forskelligartede grunde, som når kvinder faker.

100 myter sex

Myter om sex har i mange år floreret uforstyrret, og de er utrolig sejlivede, fordi sex ikke er noget vi snakker frit om, og som i mange år har været et tabu. Det er ved at ændre sig, men myterne hænger stadig fast. Man kan meget hurtigt blive i tvivl om, hvad der er normalt og unormalt i forhold til lyst, krop, sex, køn, akten og den seksuelle orientering. Og derfor er det utrolig vigtigt at sætte fokus på myter om sex.

Myterne er mange, men du har garanteret hørt disse: – En mand kommer altid under sex- Porno er ikke ægte – Mænd har mere lyst end kvinder.

Leave a Reply