was successfully added to your cart.

AF SEBASTIAN RANDRUP

Med få ingredienser og en meget lille indsats kan du hurtigt få disse lækre cookies bikset sammen, og så har du en skøn dessert eller snack klar til de næste par dage!

20 stk.

 

130 g hvedemel

1 tsk. bagepulver
½ tsk. salt
4 spsk. kokosolie
100 g muscovadosukker
50 g sukker
1 æg
1 tsk vaniljeekstrakt
150 g squash
150 g havregryn
50 g kokosflager
100 g chokoladeknapper

  1. Forvarm ovnen til 175 grader.
  2. Rør mel, bagepulver og salt sammen i en lille skål.
  3. I en stor skål piskes kokosolie, muscovadosukker og sukker, til massen er fin og glat. Tilsæt æg og vaniljeekstrakt, og rør rundt, til dejen er ensartet.
  4. Riv squash, og vend det i cookiedejen.
  5. Tilsæt melblandingen lidt ad gangen, imens du rører rundt. På den måde undgår du store klumper af mel i dejen.
  6. Tilsæt havregryn, kokosflager og chokoladeknapper, og rør rundt, til dejen igen er ensartet.
  7. Læg bagepapir på en bageplade, og fordel dejen i 20 små klatter. Læg dem med lidt afstand i mellem sig, da de flyder ud, mens de bager.
  8. Bag cookies i 10-12 min., og lad dem afkøle på en bagerist.

LÆKRE VEGETARISKE RETTER TIL HVERDAGEN

Der er efterhånden mange, der vælger at droppe kødet. Nogen et par dage om ugen, andre vælger at blive helt kødfrie. Flere og flere søger derfor inspiration i det grønne køkken, og mange ved ikke, hvilke vegetariske retter de skal lave. “Vegetarisk hverdag” giver læseren inspiration til at lave grønne retter i køkkenet, som hurtigt kan blive til hverdagens favoritter.

Sebastian Randrup er forfatteren bag den nye vegetariske kogebog, hvor opskrifterne er nemme, hurtige og velsmagende.

I bogen er der simple opskrifter på hverdagsmad, gæsteretter, snacks og fingermad samt søde sager. Fælles for alle retterne er at de er vegetariske eller veganske. Opskrifterne er baseret på sunde og grønne hverdagsingredienser, og alle vil kunne lave retterne på kort tid.

Køb bogen her

Leave a Reply