fbpx Skip to main content

Bestilling

Alle varer bestilles via hjemmesiden http://fadlforlag.dk. Der tages forbehold for udsolgte eller udgåede varer og for prisstigninger og tastefejl. Priserne er kun gældende i Danmark, ekskl. Færøerne og Grønland.

Betaling

Du kan betale med Dankort, Visa/Dankort, VISA, VisaElectron, Mastercard og MobilePay. Dine kortoplysninger bliver krypteret og sendt direkte videre til banken via en sikker forbindelse (SSL). Beløbet hæves på din konto med samme, når ordren er modtaget.

Levering og leveringsomkostninger

Ordrer ekspederes hurtigst muligt. Umiddelbart efter din bestilling modtager du en email med bekræftelse af din ordre. Varer sendes med Post Nord eller GLS og sendes hurtigst muligt. Du kan som regel regne med, at lagervarer vil være fremme 3-6 dage efter din bestilling. Længere leveringstid kan forekomme i spidsbelastningsperioder. Du kan altid annullere ordrer, der endnu ikke er faktureret.

Kontakt kundeservice via redaktion@fadlsforlag.dk eller på telefon 35 35 62 87.

Fragtbeløbet hæves på din konto samtidig med betalingen for de bestilte varer. Med leveringen følger en faktura med bekræftelse af, at du har betalt for varerne.

Fri fragt ved køb over 1.000 DKK.

Tilbud og rabatter

I bestemte perioder har vi ekstra rabat på hjemmesiden. I tilfælde af ekstra rabat bliver allerede eksisterende rabatkuponer og andre tilbudsordninger annulleret. Det sker helt automatisk, hvis en rabat er større og dermed overskriver andre rabatter. Man kan ikke bruge to rabatordninger på samme tid.

Leveringsområde

http://fadlforlag.dk leverer i Danmark, Norge og Sverige.  
Du skal ikke betale told ved bestillinger til Norge til eget forbrug. 

Reklamationsret

Medmindre andet er aftalt, har du 2 års reklamationsret på varer købt hos http://fadlforlag.dk. 2 års-perioden løber fra varens levering til dig. Opdager du mangler ved det leverede, eller svarer det leverede ikke til det bestilte, skal du kontakte kundeservice via redaktion@fadlsforlag.dk eller telefon 35 35 62 87 inden rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen eller manglen. Med kunderservice aftales nærmere om levering af korrekte varer, om eventuel tilbagebetaling og om refusion af dine forsendelsesomkostninger.

Returnering af varer (Fortrydelsesret)

Som privatkunde har du 14 dages fuld fortrydelsesret af de varer, som du køber på http://fadlforlag.dk. Denne løber fra det tidspunkt, hvor varen leveres til dig. Varen skal være afleveret til Post Danmark eller anden fragtmand senest 14 dage efter modtagelsen, og du betaler selv porto. Skriv en mail til os på redaktion@fadlsforlag.dk inden returnering, så vi er klar over, at ordren er på vej tilbage. Varen skal tilbageleveres i væsentlig samme stand, som ved leveringen. Bemærk at plomberingen på lydbøger (m.m.) ikke må være brudt ved returnering af fortrudt køb. Er plomberingen brudt tages varen IKKE retur. Når vi modtager varer retur fra dig, sørger vi for kreditering af din faktura, og vi indsætter, inden 30 dage, dit tilgodehavende på din konto.

Returadresse:

FADL’s Forlag A/S
Blegdamsvej 26, baghuset
2200 København N

Husk at vedlægge kopi af fakturaen.

Ansvarsbegrænsning og forbehold

For at handle på http://fadlforlag.dk skal du være indforstået med disse salgs- og leveringsbetingelser. Fadls Forlag  er ikke ansvarlig for eventuelle forsinkelser hos Post Danmark. Fadls Forlag kan ikke garantere, at http://fadlforlag.dk til enhver tid er i fuld funktion og fejlfri, og Fadls Forlag kan ikke drages til ansvar for eventuelle følger af brug af http://fadlforlag.dk, såsom problemer med internetopkobling og anvendelse af ikke-tidssvarende pc’er og programmer.

Alder

Du skal være mindst 18 år for at købe varer på http://fadlforlag.dk ved bestilling af varer eller andre tilbud på http://fadlforlag.dk. bekræfter du, at du er 18 år eller derover.

Lovvalg og værneting

Enhver tvist om handel på http://fadlforlag.dk og om disse vilkår afgøres efter dansk ret ved de almindelige domstole.

Oplysning om klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her – http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse redaktion@fadlsforlag.dk

Stream studiebøger med Lægereolen for kun 99 kr. om måneden som studerende! Og som FADL-medlem får du yderligere 25 % rabat.