BØGERNE TIL DIT STUDIELIV

Klinikbogen
Akutte medicinske tilstande
Laboratorieundersøgelser

STUDIEBØGER I HØJ KVALITET

LÆRINGSRIGE LIVSSTILSBØGER

100Myter om motion og vægttab
100 myter om dyr
 

OM OS

FADL’s Forlag har eksisteret i over 50 år, og forlaget har i alle årene haft stort fokus på at udgive de bedste undervisningsbøger til medicinstuderende. FADL’s Forlag er specielt på den måde, at hos os deltager de medicinstuderende aktivt, når nye bøger skal udgives. Det nærværende forhold mellem de medicinstuderende og forlaget bevirker at vi kan lave de bedste undervisningsbøger til medicinstudiet. Sammen med forlagets ansatte og bøgernes forfattere indgår de studerende i forskellige stadier af bogens tilblivelse. Derfor kan vi udgive de bøger, som de medicinstuderende har brug for.

Vi påtager os også ansvaret, at formidle den medicinske verden til den brede befolkning, og derfor kan du også finde bøger om sundhed, kroppen, medicinhistorien og andre spændende emner. Vi udgiver også bøger til sygeplejersker og andre sundhedsprofessionelle.

 

DE STUDERENDE SIGER

“FADL's Forlag er for mig lærebøger på dansk, skrevet af undervisere eller eksperter indenfor deres specifikke medicinske områder. Bøgerne er målrettet det medicinske pensum på de danske universiteter, og de bliver derfor sjældent for lange som andre udenlandske medicinbøger. ”

JacobMedicinstuderende, AU

Rikke Luna Ø. Hall Sommer

Direktør

Jeg elsker bøger! Det har jeg gjort, lige siden jeg kan huske tilbage. Om det er undervisningsbøger, fiktion eller en god faktabog. Jeg har derfor også nu været i branchen, siden jeg var 21 år, imens jeg har taget mine uddannelser sideløbende. Jeg begyndte på Gyldendal, senere startede jeg Politikens børnebøger op med blandt andet bøgerne om Karla af Renee Toft Simonsen, Thomas Winding og Alberte Winding. Et kort stop på DR, og siden 2009 har jeg udlevet min passion for at udgive bøger på FADL's Forlag som direktør. At især udvikle og udgive bøger til studerende inden for de sundhedsfaglige uddannelser er særligt berigende og at have en følelse af at bidrage og støtte dem alle på bedste vis til at blive den bedste læge eller sygeplejerske, de overhovedet kan blive.

Thomas Thomsen

Seniorredaktør

Thomas er seniorredaktør og har været på forlaget siden 2007. ``Jeg elsker bøger, lige fra indholdet over layoutet og til indbindingen. Ja, jeg har købt bøger bare pga. indbindingen (og en lækker skrifttype). Jeg elsker også at løbe – og spise kage. Og så er jeg gift og har tre skønne drenge, der spiller fodbold, laver perleplader og i det hele taget holder mig beskæftiget i døgndrift.``

Carl-Albert Demidoff

Redaktør

Carl-Albert er redaktør på forlaget og laver både medicinbøger, kogebøger, sygeplejeudgivelser og populærvidenskabelige titler. Han er en grundig satan, som elsker klassisk musik.

Lasse Møller Jakobsen

Salg- og marketing koordinator

Når bøgerne er færdige hos redaktørerne og de er sendt til tryk begynder vores marketing- og salgskoordinator at arbejde. Lasse står for presse, sociale medier, hjemmeside, markedsføring etc. Han elsker god mad og er ikke bleg for at bringe en roulade med på arbejde.

Lasse Romer

Studentermedhjælper

Lasse er den redaktionelle studentermedhjælper på forlaget. Lasse er talentfuld og engageret, og han går 100 % ind i alle sine opgaver. Han er også klaverunderviser, og han elsker at rejse til eksotiske steder. Seneste destination hed Lima.

Joachim Sømark

Redaktionsassistent

Cand.mag. i Dansk og Filosofi, 28 år gammel og manuskriptredaktør. Han har i 10 år forsøgt at blive forfatter – uden held, men kan fremføre et helt kapitel fra Peter Højrups roman Island, hvis man spørger pænt.

Content
Creation

IDEUDVIKLING

Vi lever af idéer fra studerende, fagfolk, eksterne forfattere og intern idéudvikling. Alt hvad vi laver kredser om den gode idé.

Market
Growth

VIDEN

Vores slogan næring til læring dækker over vores store fokus på vidensstimulering i vores bøger. Vi håber, at vores læsere lærer noget nyt, hver gang de læser en FADL-bog.

Ending
Competition

LÆGEVIDENSKAB

Vi laver også fagbøger til læger, der allerede er uddannede og har brug for opslagsværker i forskellige specialer. Vi henvender os derfor ikke kun til studerende.

Private
Tutoring

BOGHANDLERE

Vi har et tæt samarbejde med forskellige studieboghandlere, som i mange år har betjent medicinstuderende og de har en stor ekspertviden indenfor medicinske studiebøger.

Event
Hosting

BESTYRELSE

Vores bestyrelse består af en blanding af lægestuderende og professionelle erhvervsfolk. Du kan læse herunder, hvem der er med.

Event
Hosting

PRESSE

“FADL’s Forlag er ved at udvikle sig til et overordentlig interessant kogebogsforlag” Henrik Palle, Politiken

 

BESTYRELSE

Formand Josefine Tangen Jensen (studerende)

Næstformand Søren Isidor (studerende)

Professionelt medlem Lars Smidt

Professionelt medlem Per Skovgaard Andersen

Medlem Niels Bjørn Dalsgaard (studerende)

Medlem Maria Lindhardt (studerende)