fbpx Skip to main content

BØGERNE TIL DIT STUDIELIV

Klinikbogen
Akutte medicinske tilstande
Laboratorieundersøgelser

 

STUDIEBØGER I HØJ KVALITET

FADLs Forlags kittelbøger er et redskab til den kliniske hverdag, hvor et hurtigt opslag skal give et overblik. Bøgerne er i lommeformat og passer perfekt i din kittel. Du finder bøgerne her.

 

BØGER TIL SYGEPLEJE

FADLs Forlag har udgivet over 40 bøger til sygeplejefaget og mange flere titler er på vej. Udvalget indeholder alt fra grundbøger, med dybdegående viden,  til håndbøger, der har et anvisende og praksisnært fokus. Du kan læse mere om sygeplejebøgerne her.

 

OM OS

FADL’s Forlag har eksisteret i over 50 år, og forlaget har i alle årene haft stort fokus på at udgive de bedste undervisningsbøger til medicinstuderende. FADL’s Forlag er specielt på den måde, at hos os deltager de medicinstuderende aktivt, når nye bøger skal udgives. Det nærværende forhold mellem de medicinstuderende og forlaget bevirker at vi kan lave de bedste undervisningsbøger til medicinstudiet. Sammen med forlagets ansatte og bøgernes forfattere indgår de studerende i forskellige stadier af bogens tilblivelse. Derfor kan vi udgive de bøger, som de medicinstuderende har brug for.

Vi påtager os også ansvaret, at formidle den medicinske verden til den brede befolkning, og derfor kan du også finde bøger om sundhed, kroppen, medicinhistorien og andre spændende emner. Vi udgiver også bøger til sygeplejersker og andre sundhedsprofessionelle.

Joachim Sømark er seniorredaktør og projektleder
| redaktion@fadlsforlag.dk |

Argiro Hay Baltzis er redaktør og projektleder
| bogredaktion@fadlsforlag.dk |

Laura Priyanka Andersen er redaktør og projektleder (barselsvikar)
| forlagsredaktion@fadlsforlag.dk |

Matilde Westfall Gram er redaktør og projektleder (på barsel indtil januar 2025)

Caroline Dohrmann er salg- og marketingsansvarlig
| salg@fadlsforlag.dk |

Lars Smidt er direktør
| direktion@fadlsforlag.dk |

Lise Warberg er bogholder
| bogholder1@fadlsforlag.dk |

 

DE STUDERENDE SIGER

 

FADL’s Forlag er for mig lærebøger på dansk, skrevet af undervisere eller eksperter indenfor deres specifikke medicinske områder. Bøgerne er målrettet det medicinske pensum på de danske universiteter, og de bliver derfor sjældent for lange som andre udenlandske medicinbøger.

JacobMedicinstuderende, AU

Content
Creation

IDEUDVIKLING

Vi lever af idéer fra studerende, fagfolk, eksterne forfattere og intern idéudvikling. Alt hvad vi laver kredser om den gode idé.

Market
Growth

VIDEN

Vores slogan næring til læring dækker over vores store fokus på vidensstimulering i vores bøger. Vi håber, at vores læsere lærer noget nyt, hver gang de læser en FADL-bog.

Ending
Competition

LÆGEVIDENSKAB

Vi laver også fagbøger til læger, der allerede er uddannede og har brug for opslagsværker i forskellige specialer. Vi henvender os derfor ikke kun til studerende.

Private
Tutoring

BOGHANDLERE

Vi har et tæt samarbejde med forskellige studieboghandlere, som i mange år har betjent medicinstuderende og de har en stor ekspertviden indenfor medicinske studiebøger.

Event
Hosting

BESTYRELSE

Vores bestyrelse består af en blanding af lægestuderende og professionelle erhvervsfolk. Du kan læse herunder, hvem der er med.

Event
Hosting

FORFATTERE

Vores bøger er alle skrevet af fagfolk og forfattere, der har stor ekspertviden inden for netop deres fagområde.

Argiro Hay Baltzis

 

Stream studiebøger med Lægereolen for kun 99 kr. om måneden som studerende! Og som FADL-medlem får du yderligere 25 % rabat.