fbpx Skip to main content

Jørgen Lange Thomsen, Retsmediciner, Professor emeritus, dr. med.

Jeg er læge og har været retsmediciner i 45 år. Min disputats omhandlede alkoholisme, men jeg har interesseret mig for en del andre emner igennem de mange år. Jeg har undervist på Københavns Universitet og Syddansk Universitet og i mange andre sammenhænge både i Danmark og rundt i verden. Jeg har yderligere holdt foredrag efter anmodning på gymnasier, biblioteker, i foreninger etc.
Jeg kan holde foredrag om følgende:
– Hvad er retsmedicin, og hvordan er retsmedicinere?
– Om døden. Hvad mener retsmedicineren?
– En beskrivelse af retsmedicinerens arbejde og gennemgang af særlige sager
– En retsmediciners liv og hverdag
– En retsmedicinsk vurdering af dødsårsagerne hos danske kongelige og historiske berømtheder og forfattere, fx Karen Blixen, Christian d, 7., Oscar Wilde
– Menneskerettigheder, tortur, massegrave, masseulykker, retsmedicinsk dokumentation internationalt

Kontakt:
Jørgen Lange Thomsen
Tlf. 40 86 76 95
jthomsen@health.sdu.dk

Stream studiebøger med Lægereolen for kun 99 kr. om måneden som studerende! Og som FADL-medlem får du yderligere 25 % rabat.