fbpx Skip to main content

Overlæge Shazia Rehman

Jeg er neuroradiologisk overlæge på MR sektionen på Herlev Hospitals Radiologisk afdeling. Som en hver anden læge har rejsen været lang og til tider meget krævende. I dag er der, hvor jeg ser tilbage på det med et smil. Det har altid været målet, der har drevet mig fremad. Jeg elsker mit arbejde, de daglige udfordringer og de spændende scanninger holder ikke kun mig, men hele afdelingen i gang. Jeg har lært mange mennesker at kende gennem tiden og de har hver i sær givet mig noget er har været unikt, noget jeg har kunne bruge konstruktivt og noget jeg har kunne fordybe mig i. Jeg elsker at give min viden videre, det er gennem foredrag, bøger, artikler, posters og gennem oplæring af yngre læger på afdelingen. Mit arbejde er min identitet, min styrke og den giver mig energi til at tilegne mig mere viden. Mit arbejde giver mig status i samfundet og skaber harmoni og balance i mit indre.

Kontakt:
Shazia Rehman
srehman73@hotmail.com

Stream studiebøger med Lægereolen for kun 99 kr. om måneden som studerende! Og som FADL-medlem får du yderligere 25 % rabat.