fbpx Skip to main content

LÆREBOGEN IMMUNOLOGI ER LIGE PÅ TRAPPERNE

Immunologi er et vigtigt og helt grundlæggende element i forståelsen af moderne medicin, og det er et felt der er under rivende udvikling. Lærebogen Immunologi beskriver de mest centrale elementer af vores immunforsvar og hvordan disse elementer bidrager til at gøre os modstandsdygtige over for infektionssygdomme.

Bogen består af 21 kapitler, hvor hvert kapitel fokuserer på et specifikt emne. I hvert kapitel er der relevante figurer der på klart og oplysende vis illustrerer centrale figurer i teksten. Bagerst i bogen findes en udførlig ordforklaring, så det er muligt for den studerende at slå centrale ord og begreber op uden at bruge lang tid.

Immunologi er rettet mod uddannelsen til basislæge og mod en generel forståelse af immunologiske komponenter og mekanismer, der har betydning for sygdom hos mennesker, men bogen kan også bruges af veterinærstuderende.

Herunder kan du læse 1 & 13 kapitel af Immunologi samt indledningen. God fornøjelse.

UDKOMMER MIDT AUGUST

Leave a Reply

Stream studiebøger med Lægereolen for kun 99 kr. om måneden som studerende! Og som FADL-medlem får du yderligere 25 % rabat.