fbpx Skip to main content

BASAL RADIOLOGI – ER DEN NYE STORE BIBEL INDEN FOR SPECIALET RADIOLOGI

 

Basal radiologi er den første danske grundbog inden for det stadigt vigtigere område radiologi. I 5 kapitler giver erfarne radiologer omfattende introduktioner til det radiologiske speciale.

Bogen er delt op i thorax, bevægeapparatet, abdomen, uroradiologi og neurologi.

Første del af hvert kapitel beskriver den radiologiske anvendelighed ift. de mest almindeligt forekommende sygdomme og har fokus på diagnostiske og differentialdiagnostiske overvejelser. Der lægges desuden vægt på de forskellige modaliteters egnethed, fra traditionelle røntgenbilleder til ultralyd og CT- og MR-skanning.

Kapitlernes anden del rummer adskillige cases, der giver læseren mulighed for at teste sin viden og træne evnen til at se på radiologiske billeder. Bogen baserer sig på et rigt billedmateriale, ligesom pile og faktabokse gør det let for den studerende at orientere sig i materialet.

Du kan købe bogen her

LÆS ET UDDRAG

Leave a Reply

Stream studiebøger med Lægereolen for kun 99 kr. om måneden som studerende! Og som FADL-medlem får du yderligere 25 % rabat.