fbpx Skip to main content

Aktiv Ledelse – Kirurgen og Dirigenten

Der fokuseres på den personlige ledelse og følelsen af et lederskab, der virker.

Vi fortæller eksplicit om de udfordringer, der kan være, når man konfronterer de mennesker, man skal formidle sit budskab til. Det kan være når man tager ordet ved tavlemødet foran kolleger, ved talen i auditoriet, ved præsentation af et nyt projekt for teamet, foran patienten etc. Vi arbejder med – og italesætter helt konkret – de personlige udfordringer, der ikke tales om.

Det drejer sig om den lette, ubesværede, intuitive, rummelige og nærværende ledelse. Det kan næsten betragtes som en leg, hvor lederen roligt og enkelt har det fulde overblik og teamet har fuld tillid til at lederen kan håndtere sig selv, projektet og teamet på bedst mulige måde.

Foredragsholderne tager afsæt i deres mangeårige erfaringer som ledere i deres forskellige og krævende professioner. Randi Beier er kirurgisk overlæge og Ture Larsen er orkesterdirigent. De har sammen forsket i den ledelse og formidling der finder sted hvor lederen står foran sit team, sit orkester … eller tilhørerne til sin tale, præsentation eller fremlæggelse. 

www.beierlarsen.com

Kontakt:
Randi Beier-Holgersen
randi@beierlarsen.com
Tlf. 3118 5557

Stream studiebøger med Lægereolen for kun 99 kr. om måneden som studerende! Og som FADL-medlem får du yderligere 25 % rabat.