fbpx Skip to main content

FOREDRAG

Flere af vores dygtige forfattere holder gerne foredrag om de spændende bøger og emner, de står bag. Se udvalget af foredrag her og kontakt foredragsholderne direkte for yderligere information og booking.

Funktionelle lidelser

Foredrag kan tilpasses afhængigt af om formålet er folkeoplysning eller undervisning af fagpersoner.

Læs mere her >

Jørgen Lange Thomsen

Ud over at have undervist på Københavns Universitet og Syddansk Universitet, har jeg holdt foredrag efter anmodning på gymnasier, biblioteker, i foreninger etc.

Læs mere her >

Overlæge Søren Larsen

Specialansvarlig for håndkirurgisk og skulder-albue-kirurgisk sektorer og Master i offentlig ledelse (MPM). Medforfatter til ”Ortopædisk Kirurgi – håndkirurgi”.

Læs mere her >

Pludselig død hos unge

 Jacobs forskningsgruppe undersøger risikofaktorer for pludselig hjertedød blandt unge i Danmark og genetiske årsager til arvelige arytmier og hjertestop under AMI.

Læs mere her >

Speciallæge Sven Felsby

Sven Felsby er speciallæge i anæstesiologi og har arbejdet med udvikling af dagkirurgiske forløb siden 2006.

Læs mere her >

Mave-tarmsygdomme, endometriose, vægttab og kost mv.

Mia er medfatter af bogen Sund Mave – low FODMAP diet, der omhandler behandling af den meget udbredte lidelse irritabel tyktarm.

Læs mere her >

Winnie Schmelling

Foredragene giver dig viden, overblik og handlekompetence ift. klinisk smertesygepleje og -behandling.

Læs mere her >

Nurse Ruth

Nurse Ruths univers har over de seneste år samlet unge og erfarne sygeplejersker om finurlige, sjove og rørende historier fra sygeplejerskelivet.

Læs mere her >

Nina Bache om smerter

Hvis du er nysgerrig på især langvarige/kroniske smerter, tværfaglig behandling/rehabilitering, gode patientforløb, medicin, kan jeg måske bidrage med viden.

Læs mere her >

Skeptikerens Feltguide: Sådan skelner vi vrøvl fra virkelighed

Foredraget er bygget op omkring overraskende og inspirerende kendsgerninger om den naturlige verden – særligt biologien, psykologien og kosmologien – og kan skræddersyes publikum efter ønske og behov.

Læs mere her >

På afgrundens rand – et foredrag om samfunds møder med epidemier

Med samme udslettende og dødbringende kraft som tsunamier har voldsomme epidemier gennem årtusinder skyllet hen over jorden og raseret kontinenter, lande og byer.

Læs mere her >

Aktiv Ledelse – Kirurgen og Dirigenten

Vi fortæller eksplicit om de udfordringer, der kan være, når man konfronterer de mennesker, man skal formidle sit budskab til.

Læs mere her >

Sygdomme med vedvarende uforklarede fysiske symptomer

Opfattelsen af de uforklarede fysiske sygdomme som bl.a. fibromyalgi, ME og irritabel tyktarm står i disse år foran et paradigmeskift. 

Læs mere her >

Thomas Thaulov Raab om hjernen og mennesket

Thomas er en erfaren foredragsholder, som gennem mere end et årti har rejst landet tyndt med sine foredrag om hjernen, mennesket og verden.

Læs mere her >

Ph.d., cand.scient.san og sygeplejerske Betina Lund-Nielsen

Jeg underviser og holder foredrag nationalt og internationalt om pleje og behandling til mennesker med kræftsår, endvidere om sårbehandling og palliation generelt.

Læs mere her >

Ewa Anna Burian om sår

Jeg holder foredrag og underviser generelt om kroniske sår, og har en særinteresse for den smertefulde sygdom pyoderma gangrenosum.

Læs mere her >

Undrens betydning for vores blomstring som mennesker

Jan B. W. Pedersen, Ph.D. er til daglig lektor på Uddannelsescenter Diakonissestiftelsen, hvor han underviser i moralfilosofi, videnskabsteori, dannelsesteori og perspektiver på narrativ og kultur.

Læs mere her >

Overlæge Shazia Rehman

Jeg elsker at give min viden videre, det er gennem foredrag, bøger, artikler, posters og gennem oplæring af yngre læger på afdelingen.

Læs mere her >

Foredrag ved Charlotte Voetmann

Uddannet sygeplejerske, sundhedsplejerske, seksualvejleder, familieterapeut, proces- og udviklingskonsulent, mange års erfaring som seminarielektor i sundhedsfag.

Læs mere her >

Sundhedspersoners autorisation og patientrettigheder i sundhedsvæsenet

Jeg kan tilbyde at holde oplæg typisk en 2-4 lektioner for sundhedsprofessionelle om sundhedspersoners autorisation og patientrettigheder i sundhedsvæsenet.

Læs mere her >

Thyroidea, stofskifte-sygdomme, skjoldbruskkirtlen

60 år, speciallæge i intern medicin og endokrinologi. Ansat på Endokrinologisk afdeling, Odense UH siden 1996. Ansat siden 2001 ved SDU, først som klinisk lektor og siden professor.

Læs mere her >

Foredrag med Lilian Zøllner

Ph.d. i religion 1991, leder af Forskningscenter for Folkelig Livsoplysning 1992-2001, formand for Landsforeningen Mit Livstestamente 1987-1996, leder af Center for Selvmordsforskning 2001-2018, medlem af Human Factors and Medicine, NATO Research and Technology Agency-Military Suicide, 2011-2018.

Læs mere her >

Niels Bilenberg

Niels Bilenberg er speciallæge i børne- og ungdomspsykiatri, professor, overlæge og forskningsleder ved Børne- og Ungdomspsykiatrisk Afdeling i Odense, Psykiatrien i Region Syddanmark.

Læs mere her >

Martin Sølvkjær

Skabs-læge, -teknolog, -djøffer, -patient, -IT-arkitekt, og skabspensionist.

Gennem mange år beskæftiget sig med sundhedsteknologi overvejende i hospitalsvæsenet og primærsektoren. Sundhedsteknologi forstået både som anvendelse af IT generelt og i fagsystemer samt de større eller mindre dimser som forekommer i sundhedssektoren. Desuden fagredaktør og bidragyder i bogen “Sundhedsteknologi i praksis” fra FADL’s forlag.


Læs mere her >

Stream studiebøger med Lægereolen for kun 99 kr. om måneden som studerende! Og som FADL-medlem får du yderligere 25 % rabat.