FOREDRAG
Flere af vores dygtige forfattere holder gerne foredrag om de spændende bøger og emner, de står bag. Se udvalget af foredrag her og kontakt foredragsholderne direkte for yderligere information og booking.
Funktionelle lidelser
Foredrag kan tilpasses afhængigt af om formålet er folkeoplysning eller undervisning af fagpersoner.
Jørgen Lange Thomsen
Ud over at have undervist på Københavns Universitet og Syddansk Universitet, har jeg holdt foredrag efter anmodning på gymnasier, biblioteker, i foreninger etc.
Overlæge Søren Larsen
Specialansvarlig for håndkirurgisk og skulder-albue-kirurgisk sektorer og Master i offentlig ledelse (MPM). Medforfatter til ”Ortopædisk Kirurgi – håndkirurgi”.
Pludselig død hos unge
Jacobs forskningsgruppe undersøger risikofaktorer for pludselig hjertedød blandt unge i Danmark og genetiske årsager til arvelige arytmier og hjertestop under AMI.
Speciallæge Sven Felsby
Sven Felsby er speciallæge i anæstesiologi og har arbejdet med udvikling af dagkirurgiske forløb siden 2006.
Mave-tarmsygdomme, endometriose, vægttab og kost mv.
Mia er medfatter af bogen Sund Mave – low FODMAP diet, der omhandler behandling af den meget udbredte lidelse irritabel tyktarm.
Winnie Schmelling
Foredragene giver dig viden, overblik og handlekompetence ift. klinisk smertesygepleje og -behandling.
Nurse Ruth
Nurse Ruths univers har over de seneste år samlet unge og erfarne sygeplejersker om finurlige, sjove og rørende historier fra sygeplejerskelivet.
Nina Bache om smerter
Hvis du er nysgerrig på især langvarige/kroniske smerter, tværfaglig behandling/rehabilitering, gode patientforløb, medicin, kan jeg måske bidrage med viden.
Skeptikerens Feltguide: Sådan skelner vi vrøvl fra virkelighed
Foredraget er bygget op omkring overraskende og inspirerende kendsgerninger om den naturlige verden – særligt biologien, psykologien og kosmologien – og kan skræddersyes publikum efter ønske og behov.
På afgrundens rand – et foredrag om samfunds møder med epidemier
Med samme udslettende og dødbringende kraft som tsunamier har voldsomme epidemier gennem årtusinder skyllet hen over jorden og raseret kontinenter, lande og byer.
Aktiv Ledelse – Kirurgen og Dirigenten
Vi fortæller eksplicit om de udfordringer, der kan være, når man konfronterer de mennesker, man skal formidle sit budskab til.
Sygdomme med vedvarende uforklarede fysiske symptomer
Opfattelsen af de uforklarede fysiske sygdomme som bl.a. fibromyalgi, ME og irritabel tyktarm står i disse år foran et paradigmeskift.
Thomas Thaulov Raab om hjernen og mennesket
Thomas er en erfaren foredragsholder, som gennem mere end et årti har rejst landet tyndt med sine foredrag om hjernen, mennesket og verden.
Ph.d., cand.scient.san og sygeplejerske Betina Lund-Nielsen
Jeg underviser og holder foredrag nationalt og internationalt om pleje og behandling til mennesker med kræftsår, endvidere om sårbehandling og palliation generelt.
Ewa Anna Burian om sår
Jeg holder foredrag og underviser generelt om kroniske sår, og har en særinteresse for den smertefulde sygdom pyoderma gangrenosum.
Undrens betydning for vores blomstring som mennesker
Jan B. W. Pedersen, Ph.D. er til daglig lektor på Uddannelsescenter Diakonissestiftelsen, hvor han underviser i moralfilosofi, videnskabsteori, dannelsesteori og perspektiver på narrativ og kultur.
Overlæge Shazia Rehman
Jeg elsker at give min viden videre, det er gennem foredrag, bøger, artikler, posters og gennem oplæring af yngre læger på afdelingen.
Foredrag ved Charlotte Voetmann
Uddannet sygeplejerske, sundhedsplejerske, seksualvejleder, familieterapeut, proces- og udviklingskonsulent, mange års erfaring som seminarielektor i sundhedsfag.
Sundhedspersoners autorisation og patientrettigheder i sundhedsvæsenet
Jeg kan tilbyde at holde oplæg typisk en 2-4 lektioner for sundhedsprofessionelle om sundhedspersoners autorisation og patientrettigheder i sundhedsvæsenet.
Thyroidea, stofskifte-sygdomme, skjoldbruskkirtlen
60 år, speciallæge i intern medicin og endokrinologi. Ansat på Endokrinologisk afdeling, Odense UH siden 1996. Ansat siden 2001 ved SDU, først som klinisk lektor og siden professor.
Foredrag med Lilian Zøllner
Ph.d. i religion 1991, leder af Forskningscenter for Folkelig Livsoplysning 1992-2001, formand for Landsforeningen Mit Livstestamente 1987-1996, leder af Center for Selvmordsforskning 2001-2018, medlem af Human Factors and Medicine, NATO Research and Technology Agency-Military Suicide, 2011-2018.
Niels Bilenberg
Niels Bilenberg er speciallæge i børne- og ungdomspsykiatri, professor, overlæge og forskningsleder ved Børne- og Ungdomspsykiatrisk Afdeling i Odense, Psykiatrien i Region Syddanmark.
Martin Sølvkjær
Skabs-læge, -teknolog, -djøffer, -patient, -IT-arkitekt, og skabspensionist.
Gennem mange år beskæftiget sig med sundhedsteknologi overvejende i hospitalsvæsenet og primærsektoren. Sundhedsteknologi forstået både som anvendelse af IT generelt og i fagsystemer samt de større eller mindre dimser som forekommer i sundhedssektoren. Desuden fagredaktør og bidragyder i bogen “Sundhedsteknologi i praksis” fra FADL’s forlag.